top of page
Zoeken

Mijn naam is Jeannette Schaëfer

Bijgewerkt op: 15 aug. 2022

Ik was de gelukkige die een hele week naar "Het Wolders Ven" in Waalre mocht.

Een prachtig ven met karpers erin (zo groot, het leken wel baby haaien) en een gezellige familie Duck. Een super mooi vakantiehuis.


Ik kwam aan, eigenlijk een beetje te vroeg, maar er stonden 2 dames en die zeiden: Welkom, kom maar binnen. We gaan gauw koffie zetten.

Ondertussen kwamen de andere gasten ook, 2 zusjes en nog een mevr.

We stelden ons voor en zaten in korte tijd aan een heerlijk bakkie koffie met..... een dikke plak cake.

We hadden 3 verzorgers. Tjonge, wat waren dat lieve mensen.

Onze kamers waren al tiptop in orde, van alle gemakken voorzien.


De tweede dag was het fantastisch weer om een wandelingetje te maken. Dus met z'n allen onderweg naar "Het Huis Van Waalre" (het stadhuis, nou ja.... dorpshuis). Daar heerlijk een consumptie gedronken en omdat er nog maar 3 koekjes over waren hebben we ze allemaal doormidden gebroken zodat iedereen werd voorzien.


We werden ongelofelijk verwend, 's morgens een heerlijk ontbijt, 's middags een prachtige lunch en 's avonds een zeer smakelijk avond eten. Tussendoor werden we nog verwend met wat je maar wilde, zelfs een afkoelend ijsje.


Je verveelt je geen enkel moment, leuke spelletjes, puzzels, bingo en wie wou kon tv kijken in stoelen waar je niet meer uit wil.


Wat gaat zo'n week snel zeg, voor je het weet moet je weer naar huis. Ik wou me nog in een kast verstoppen, zo fijn was het daar.


Lieve mensen, als je ook net zo'n kans krijgt als wat ik heb gehad..... DOEN!!!!

Ik kan gerust zeggen: Het was een deeltje van het leven als God in Frankrijk.

Wat heb ik genoten.


Beste nierpatiënten,

Heel graag sluit ik aan om ook een woordje toe te voegen.

Eerstens heel erg bedankt aan mw. Schaëfer voor de lieve woorden en de complimenten voor het Wolders Ven.


Ik ben Rieki Verhoeven, u kent mij als dialyseverpleegkundige op de dialyseafdeling van het MMC.

Daarnaast ben ik een van de vrijwilligers van het Wolders Ven, ik mag de gastenplanning voor het vakantiehuis doen.


Graag promoot ik het vakantiehuis bij dialyse patiënten.

Vaak denkt een dialyse patiënt dat er geen vakantie mogelijk is, het Wolders Ven biedt u de mogelijkheid er even tussenuit te kunnen gaan dichtbij huis terwijl uw dialysebehandelingen gewoon door kunnen gaan.

Het vakantiehuis ligt namelijk 10 autominuten van MMC, U kunt uw taxibedrijf vragen om in deze week uw ritten om te zetten van en naar Wolders Ven.


U mag mij gerust aanspreken op de dialyseafdeling als u belangstelling hebt of verder geïnformeerd wilt worden, graag vertel ik over het Wolders ven en beantwoord uw vragenpartner even ontlast kan worden en voor ieder die deze manier van vakantie aanspreekt en past.

De begeleiders die tijdens een vakantieweek dag en nacht aanwezig zijn helpen en ondersteunen met ADL zorg en alle andere lichte zorgtaken, een luisterend oor, een praatje een spelletje, dagelijkse wandeling in het mooie park waarin de bungalow ligt en andere activiteiten die georganiseerd worden.

95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page